Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Çankırıda

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Çankırıda -Bakan Yılmaz: -Kampüsün her aşamasında engelliler düşünülmüş


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Karatekin Üniversitesinin 2012-2013 yılı akademik yılı açılışı için Çankırıya gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yapımı devam eden Uluyazı Kampüs alanını inceledi.
     Bakan Yılmaza Vali Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, bazı akademisyenler ve kurum temsilcileri eşlik etti.
     Kampüs alanında yapımı devam eden binaları inceleyen Yılmaz, yapılanların oldukça güzel olduğunu belirtti.
     Derslikleri gezen Bakan Yılmaz, Burada gördükleriniz yatırımlar kadar alt yapıda da var. Yani bir bu kadar yatırım da aşağıda. Bu yatırımların yapılmasında desteklerini esirgemeyen Başbakanımıza teşekkür ediyoruz dedi.
     Üniversite yapılanmasının oldukça güzel olduğunu belirten Yılmaz, Üniversitemizin yeni kampüsü engellilerin de rahatça kullanabileceği bir şekilde olmuş. Kampüsün her aşamasında engelliler düşünülmüş. Bu konuda dikkat eden yönetimi kutluyorum diye konuştu.
     Kampüs alanı hakkında bilgi veren Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ise kampüsün yaz aylarında büyük oranda tamamlanacağını ifade ederek, destek veren Yılmaza teşekkür etti.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Çankırıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER