Kalkınma Bakanı Yılmaz, Ağrıda

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Ağrıda -Bakan Yılmaz, Patnos ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu


AĞRI (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ağrının Patnos ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Ağrıda çeşitli temaslarda bulunan Yılmaz, helikopterle Patnos ilçesine giderek, 3üncü Jandarma Komando Alay Komutanlığını ziyaret etti.
     Menderes ile Van caddeleri üzerinde esnafla da görüşen Bakan Yılmaz, vatandaşlarla bir süre sohbet etti, istek ve sorunlarını dinledi.
     Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine bağlı Patnos Doğa Bilimleri Fakültesinin yerleşkesinde incelemelerde bulunan Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ağrıda çeşitli programlara katılıp, vatandaşlarla biraraya gelme imkanı bulduğunu söyledi.
     Patnos ilçesinde de incelemelerde bulunduğunu belirten Yılmaz, Patnos çok büyük bir ilçemiz. Güzel insanları olan ilçe. Vatandaşlarımızla selamlaşma imkanımız oldu. Çok önemli bir proje yürütülüyor burada. Askeri alandan alınan yerler burada çeşitli hizmetler için kullanılacak. 234 dönüm arazinin nasıl kullanılacağını yerinde incelemiş olduk dedi.
     İbrahim Çeçen Üniversitesinin ilçede fakülte kuracağını ifade eden Yılmaz, Üniversitemiz burada doğa bilimleri fakültesini kuracak. Onunla ilgili değişik alternatifler vardı. Bu konuları valimiz ve rektörümüzle birlikte değerlendirdik. İnşallah Patnos bu temel sorunlarını çözerek, çok daha iyi bir yere gelecek diye konuştu.
     Bakan Yılmaz, daha sonra, helikopterle Bingöle hareket etti.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmaz, Ağrıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER