Kalp krizi geçiren 17 yaşındaki genç

Kalp krizi geçiren 17 yaşındaki genç öldü -Ailesi tarafından baygın vaziyette bulunan lise öğrencisinin kalp krizi sonucu yaşamını kaybettiği belirlendi


İZMİR (A.A) - Karabağlar ilçesinde, 17 yaşında kalp krizi geçiren lise öğrencisi yaşamını yitirdi.
     Sabah yatağında baygın vaziyette bulunan Karabağlar Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi Medet İnegölün (17), ailesi tarafından kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiş olduğu belirlendi.
     İnegölün cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
    
     -Oğlumun sağlık sorunu yoktu-
    
     Eskiizmir semtindeki evlerinde taziyeleri kabul eden baba İsmail İnegöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun dün gece uyumadan önce Baba ben yarın dershaneye gitmeyeceğim, sabah uyandırma dediğini, ancak sabah annesinin isteği üzerine odasına giderek uyandırmaya çalıştığını anlattı.
     Oğlunun kalkmayacağım sözü üzerine odadan çıktığını dile getiren baba İnegöl, Üzeri açılmıştı, yorganını örttüm, odasından çıktım. Daha sonra işe gittim. Saat 9 civarında annesi telefon açtı, Medetime bir şeyler oluyor dedi. Hastaneye gittiğimde vefat etmişti. Medetin herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Sadece dün gece annesinden ağrı kesici ilaç istemiş dedi.
    
     -Polis olmak istiyordu-
    
     İnegöl, oğlunun çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Polis olmak için sınavlara hazırlanıyordu. Takdiri ilah diyoruz. Atılgan, yılmaz, gözü pek bir çocuktu. Doktorlar spor yapıp yapmadığını sordu, eskiden okul takımında futbol oynuyordu onu söyledim. Kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini söylediler. Otopsi sonucu yarın belli olacak. Doktorlar kalp krizi diyor.
     Medet İnegölün yakın arkadaşı Batıl Kaya da Medet ile çok iyi bir arkadaşlıkları olduğunu ifade ederek, Hedefimiz vardı, ikimiz de polis olacaktık. Yunus olmak istiyorduk, olmadı. Sınavlara birlikte hazırlanıyorduk. Başarılı bir öğrenciydi diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Kalp krizi geçiren 17 yaşındaki genç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER