Kamil Ocak Stadındaki bakım çalışması

Kamil Ocak Stadındaki bakım çalışması -Gaziantepspor, Büyükşehir Belediyesporun maçlarını, GASKİ Tesislerinde oynamasını istedi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepsporun, PTT 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediyesporun maçlarını, bakım çalışması tamamlanan Kamil Ocak Stadyumunun zemininin tam olarak düzelmesi için GASKİ Tesislerinde oynamasını istediği bildirildi.
     Gaziantepsporun Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Maç Planlama Müdürlüğüne gönderdiği yazıda, Kamil Ocak Stadının zeminin durumundan dolayı iki takımın müsabakasını kaldıramayacağı, bu nedenle Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun maçlarını kendi sahasında oynamasının uygun olacağı belirtildi.
     Kulübün, TFFye gönderdiği yazıda şu ifadelere yer verildi:
     Stadyum zemininin tam olarak düzelebilmesi için 24 Kasım 2012 Cumartesi günü oynanacağı açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adana Demirspor müsabakası dahil olmak üzere, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübünün kendi sahasında oynayacağı lig ve kupa müsabakaları için, Kamil Ocak Stadyumu ikinci bir yazımıza kadar tahsis edilmeyecektir.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, henüz TFFden bir karar çıkmadığını belirterek, Tahminim lig ve kupa maçlarının gün ve saatleri daha önce açıklandığı için 2 maçı Kamil Ocak Stadında, ondan sonrakileri de GASKİ Tesislerinde oynarız değerlendirmesini yaptı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kamil Ocak Stadındaki bakım çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER