Kamil Ocak Stadyumunun zemin sorunu

Kamil Ocak Stadyumunun zemin sorunu -Gaziantepspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun maçlarını yaptığı Kamil Ocak Stadyumu, bakıma alınacak


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor ve PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun maçlarını yaptığı Kamil Ocak Stadyumu, zemin sorunu nedeniyle bakıma alınacak.
     Gaziantepspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, son günlerde peş peşe oynanan lig müsabakaları ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle zemini bozulan statta bakım yapılacak.
     Durumun bildirildiği Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor maçının ardından stadın bakıma alınmasının uygun görüldüğü belirtilen açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun bundan sonraki maçlarını GASKİ Tesislerinde, Gaziantepsporun da Gençlerbirliği maçını Şanlıurfa GAP Arena Stadında oynayacağı ifade edildi.
     Açıklamada şunlar, kaydedildi:
     Kulübümüz 11 Kasım Pazar günü saat 14.00teki Gençlerbirliği maçını Şanlıurfa GAP Arena Stadında yapacak. Adana 5 Ocak Stadında gerek Adanaspor gerekse Adana Demirspor maçları için kullanıldığından saha zemini uygun değil. Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında aynı ligde mücadele edilen bir takım bulunmasından ve mesafenin uzak olmasından dolayı bu stat da uygun değil. GASKİ Spor Tesislerinin de Süper Toto Süper Lig kriterlerine uygun olmamasından dolayı uygun bulunmamıştır. Bu nedenle Gaziantepspor-Gençlerbirliği karşılaşmasının, kriterlere uygun olan ve daha önce Türkiye Kupası finali oynanan Şanlıurfa GAP Arena Stadında oynanması uygun görülmüştür.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kamil Ocak Stadyumunun zemin sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER