Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu:

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu: "Kurumlarınızda personellerinizle mutlaka iletişime geçin, hatırlarını sorun. Bir çalışanınız ağlarken sizlerin gülmesi mümkün değil"


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, doktor ve sağlık çalışanlarının memnuniyetinin sağlanmasının önemine dikkati çekerek, hastane yöneticilerinden, çalışanlarla mutlaka iletişime geçmesini, onların hatırlarının sorulmasını istedi.
     Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliğinin Sandıklıdaki bir termal otelde düzenlen aylık verimlilik toplantısının 6ncısında konuşan Erenoğlu, sağlık hizmetlerinde çok iddialı olduklarını, Türkiyede sağlık alanında yapılan çalışmalarda ilk 10a girmek için çaba harcadıklarını belirtti.
     Afyonkarahisarda sağlık alanında güzel işlerin yapıldığını ve devam ettiğini aktaran Erenoğlu, şunları söyledi:
     "Afyonkarahisardaki her bir hastaneyi, büyük hastanelerin hizmet seviyesine ulaştırmayı hedefliyoruz. İstediğimiz, sağlık açısından, dünyada örnek alınan sağlık sistemini, ildeki hastanelerimizde de uygulamak. Avrupadan gelen bir kişi, geldiği yerde nasıl bir hizmet alıyorsa, Emirdağda da, Sandıklıda da aynı hizmeti alabilecek. Bunu sizlerle başarabiliriz. Sizlere güveniyor ve sizleri seviyoruz. Enerjimizi, sizlerin çalışma şevkinden alıyoruz. Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasıyla artık hepimiz tek hastane olduk. Özelde ayrı ayrı kurumlar olsak da beraber düşünüyor, beraber hareket ediyoruz. İhtiyaçlarımızı ortak gidermeye çalışıyoruz."
     Doktor ve yardımcı sağlık personeli eksikliğine dikkati çeken Erenoğlu, bunun dışındaki tüm sorunları ve ihtiyaçları giderebileceklerini kaydetti.
     Erenoğlu, hasta memnuniyeti kadar, personel memnuniyetinin sağlanmasının da önemli olduğunu belirterek, bu sorumluluğun yöneticilerin görevi olduğunu ifade etti. Erenoğlu, "Kurumlarınızda personellerinizle mutlaka iletişime geçin, hatırlarını sorun. Bir çalışanınız ağlarken sizlerin gülmesi mümkün değil. Çalışan memnuniyetinin yüzde 90larda olmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Esma Eser / Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER