Kamu Hastaneleri Birliği Tokat Genel Sekreterliğine

Kamu Hastaneleri Birliği Tokat Genel Sekreterliğine atanan Erkan, görevine başladı


TOKAT (A.A) - Kamu Hastaneleri Birliği Tokat Genel Sekreterliğine atanan Dr. Arslan Erkan, görevine başladı.
     AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Erkanı makamında ziyaret etti. Vatandaşların hızlı ve iyi bir şekilde hizmet almasının önemli olduğunu vurgulayan Eroğlu, Erkana yeni görevinde başarılar diledi.
     Erkan ise 2 Kasımda göreve başladığını, gelir gelmez ilçe hastanelerini gezdiğini söyledi. Kaymakamlarla görüştüğünü belirten Erkan, çalışanlarla sohbet edip eksikleri tespit ettiğini aktardı.
     Yaptığı geziler sonrasında ilçelerdeki hastanelerin fiziki yapılarının kendisini korkuttuğunu dile getiren Arslan, yenilenmeyen hastanenin kalmayacağını bildirdi.
     Erkan, şunları söyledi:
     Birçok eksiğimiz var belki ama artık dünya standartlarındayız. Şimdi standartlarımız daha da yükseldi. Kalite standartları çerçevesinde belli bir noktadayız. Hastane birliklerinin kurulması da hem tasarrufa yönelik hem de iyi örnekleri yaygınlaştırmaya yönelik. Söz gelimi Reşadiyede çalışan arkadaşlarımız Tokat Devlet Hastanesinde ne olup bittiğini çok fazla bilmiyor. Ama bir genel sekreter bünyesinde toplanınca bunlar, biz buradaki yenilikleri oraya, oradaki yenilikleri de buraya gösteriyoruz. Zaman içerisinde biz iller arasında da görüşmeler yapacağız. Türkiye genelindeki iyi örnekleri, Türkiye geneline yaymaya çalışacağız. Böyle bir faydası olacak. Tabii ki sevk ve idarede kolaylık olacak. Eskiden geçici görevlendirme yapmak için bir ay uğraşıyorduk. Bakanlık onayına gerek kalmaksızın birim içinde genel sekreterin inisiyatifiyle yapılacak. İnşallah iyi olacak. İnsanlar iyi şeylere layıktır. Biz de onlara layık oldukları hizmeti sunacağız.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kamu Hastaneleri Birliği Tokat Genel Sekreterliğine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER