Kandıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harmansonu

Kandıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırı başladı


KOCAELİ (A.A) - Kandıra Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının beraber organize ettiği 2. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırı başladı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 5-6-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Panayırın açılışını, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan yaptı.
     Panayıra, Kocaeli İl Tarım Müdürü Abdullah Öztürk, Kandıra Emniyet Müdürü Yücel Başaran, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Açılış sonrası yaptığı konuşmada köylere yapılan hizmetlere değinen Tuncel, Modern bir görünüm kazanan köylerimiz, Kocaelinin hedefine bir adım daha yaklaştığının göstergesidir. Her bir köyümüze veteriner ve ziraat mühendisi gönderiyoruz. Bugün köylerimizde ziraat mühendislerimiz, çiftçilerimize modern tarım yöntemlerini, zararlılarla mücadeleyi, veterinerlerimiz, sağlıklı ve verimli hayvancılığı uygulamalı olarak anlatıyorlar ifadelerini kullandı.
     En Güzel Yoğurt yarışmasının yapıldığı panayırda birinci olan Kandıranın Sarnıçlar köyünden Hayriye Usluya ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel verdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kandıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER