Karabalıktan, engelli çocuklara ziyaret

Karabalıktan, engelli çocuklara ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde (KEREM) engelli çocukları ziyaret etti.
     Kurum müdürü Turgay Akdoğan ve dernek yöneticileri ile sohbet eden Karabalık, kurumu 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yoğun programı nedeniyle ziyaret edemediğini bildirdi.
     Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, KEREM yetkililerinin çocuklara gerekli şefkati gösterdiğini gördüklerini ifade eden Karabalık, Engelli çocuklarımız hepinizin birer evladıdır. Bu düşünce ile sizlerin yanında olduğumuzu unutmayın. Kuruluşun eksikliklerinin giderilmesi konusunda önceden olduğu gibi her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Karabalık, çocuklarla bir araya gelerek ritm ve koro çalışmalarına eşlik etti.
     Akdoğan ise dernek ile koordineli çalışma yürüttüklerini ve çocukların rehabilitasyon merkezinde hayata tutunmasına katkı verdiklerini söyledi.
     Kurumda kalan 36 çocuğa günlük eğitim verdiklerini, sosyal hayata bağlayan beceri kursları gerçekleştirdiklerini dile getiren Akdoğan, 28 Aralık Cuma günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yıl sonu gösterisi gerçekleştireceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karabalıktan, engelli çocuklara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER