Karabükte Ortadoğuda Neler Oluyor konferansı

Karabükte Ortadoğuda Neler Oluyor konferansı


KARABÜK (A.A) - Karabükte, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından Ortadoğuda Neler Oluyor konulu konferansı düzenlendi.
     Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde düzenlenen konferansa MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş ile çok sayıda davetli katıldı.
     Halaçoğlu, burada yaptığı konuşmada, Batılı devletlerin çizdiği Kürdistan devleti haritasının Lozan Antlaşmasında olduğunu söyledi.
     Bu amaca ulaşmak için batılı devletlerin yıllardır çeşitli yollar denediğini söyleyen Halaçoğlu, şöyle konuştu:
     Bugün Barzaninin dünyaya açıkladığı Kürdistan haritası 1918de önümüze koyulan harita ile birebir eşdeğerdedir. Sizce batılı devletlerin Barzaniyi bu derece ön plana çıkarmalarının nedeni nedir- Dünyada nükleer enerji merkezleri bulunmaktadır. Ancak hiçbir İslam ülkesinde nükleer enerji merkezi bulunmamaktadır. İslam dünyasının bayrağını taşıyabilecek tek ülke Türklerdir. Tarihte de bu böyle olmuştur. İslamın yayılmasında ve Haçlı Seferleri ile mücadele eden devletler hep Türklerdir. Bir çağı açıp öteki çağı kapatan Fatih Sultan Mehmet gibi kahramanları olan Türk devleti, İslam dünyasının da lideri olabilecek tek devlettir.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabükte Ortadoğuda Neler Oluyor konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER