Karabük Baro Başkanı Erdoğan:

Karabük Baro Başkanı Erdoğan: -Batı Karadeniz Bölgesi için Kastamonuya kurulacak İstinaf Mahkemesi, girişimlerimizle durduruldu


KARABÜK (A.A) - Karabük Baro Başkanı Rıdvan Erdoğan, Batı Karadeniz Bölgesi için Kastamonuya kurulacak İstinaf Mahkemesi, girişimlerimizle durduruldu dedi.
     Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce bu konuda bir açıklama yaptığını ancak sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek, bu mahkemenin Karabüke kurulması konusunda haklı gerekçeler sunduklarını söyledi.
     Bu gerekçeler göz önüne alınarak mahkemenin kuruluşunun ertelendiğini belirten Erdoğan, Batı Karadeniz Bölgesi için Kastamonuya kurulacak İstinaf Mahkemesi, girişimlerimizle durduruldu. Kastamonuya istinaf mahkemesinin kurulması gündemdeydi. HSYK ve Adalet Bakanlığında bu mahkemenin Kastamonuya kurulması yönünde bir eğilim ve görüş vardı. Baro olarak HSYK üyeleri ve Adalet Bakanlığı nezdinden yaptığımız görüşmelerde Karabüke kurulması yönünde haklı gerekçelerimizi sunduk. Karabük Barosunun girişimleriyle istinaf mahkemesinin kuruluşu ertelendi diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabük Baro Başkanı Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER