Karabük Vali Yardımcısı Uysal:

Karabük Vali Yardımcısı Uysal: -Engellilerin engelleri aşması, diğer engelli kardeşlerine de örnek olacaktır


KARABÜK (A.A) - Karabük Vali Yardımcısı Ali Uysal, Engellilerin engelleri aşması diğer engelli kardeşlerine de örnek olacaktır dedi.
     Uysal, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi yönetiminin kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan 30 akülü ve manüel tekerlekli sandalyeyi sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.
     Derneğin kendisini ziyarete gelmesinden mutlu olduğunu belirten Uysal, Gerçekleştirdiğimiz akülü ve manüel tekerlekli sandalye dağıtımının ardından böylesi güzel duygularınızı bizimle paylaşmanız yapılan hizmetin değerini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Engellilerin engelleri aşması diğer engelli kardeşlerine de örnek olacaktır. Valilik olarak sizlere hizmetlerimiz devam edecektir. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Bizler çalışmalarımızda, sizlerde gördüğümüz azim, gayret ve hayat anlayışından güç ve destek alıyoruz diye konuştu.
     Ziyaretin sonunda ortopedik engelli Nurcan Bal, engellilere destek ve katkılarından dolayı Vali İzzettin Küçük adına Vali Yardımcısı Ali Uysala teşekkür belgesi takdim etti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Vali Yardımcısı Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER