Karakale Belediye Başkanlığında devir teslim töreni

Karakale Belediye Başkanlığında devir teslim töreni


MUŞ (A.A) - Danıştay 8. Daire Başkanlığı tarafından görevinden alınan eski Karakale Belde Belediye Başkanı Zeki Taygar, görevini İl Mahalli İdareler Müdürü Emrah Turana bıraktı.
     Belediye Başkanlık binasında düzenlenen törende konuşan Taygar, Danıştay 8. Daire Başkanlığı tarafından görevden düşürüldüğünü belirtti.
     Taygar, şöyle konuştu:
     Eski binada çalışma imkanı olmadığından dolayı yeni bina kiralamak zorunda kalmıştım. Bu yüzden mağdur duruma düştüm. Encümen kararıyla binayı 500 liraya kiralamıştık. Ben herhangi bir çıkar için çalışmadım. Ülkemdeki insanlara hizmet için görevimi yaptım. Bunu da yaptığım hizmetlerle gösterdim ama olmadı. Yeni başkan vekilimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Onun daha iyi hizmetler yapacağına eminim. Bu devir teslimin milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
     Karakale Belde Belediye Başkan vekili Emrah Turan ise, Danıştay 8. Daire Başkanlığının verdiği kararla belediye başkan vekilliğine getirildiğini kaydetti.
     Turan, Elimden geldiği kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Eski başkanımızın tecrübelerinden yararlanarak işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Kendisi beni çok sıcak karşıladı. Bir aile ortamında belediyeyi devraldık. Yasa gereği yeni binamıza taşınmak zorundayız. Yeni binamızda elimizden geleni yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Özkan Ergün
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Karakale Belediye Başkanlığında devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER