Karakurt köyüne İstanbuldan kardeş okul

Karakurt köyüne İstanbuldan kardeş okul


KARS (A.A) - Sarıkamış Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Karakurt Köyü İlköğretim Okulu ile İstanbul Beylikdüzü Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulunun kardeş olduğunu söyledi.
     Dağdelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının Kardeş Okul adlı projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerde bulunan okulları kardeş yapmaya devam ettiklerini söyledi. Projeyle müdürlükleri ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandığını ifade eden Dağdelen, İstanbul ve Bursadan 8 okulun kardeş olduğunu belirtti. Dağdelen, şunları kaydetti:
     Bu proje, öğrencilerimiz arasında kardeşlik bağı oluşturma ve karşılıklı yaşadıkları yerlerin gezilip görülmesiyle kalmamaktadır. Aynı zamanda farklı bölge ve şehirlerin sosyal ve kültürel açıdan tanıtılması için önemlidir. Beylikdüzü ilçemizle ilişkilerimiz bundan sonra her açıdan daha da artarak güçlenecek. Kardeş Okul uygulaması kapsamında öğrencilerimiz için uygun zamanda tanışıp kaynaşacakları gezi programı düzenlenecek.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karakurt köyüne İstanbuldan kardeş okul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER