Karamanda 8 yıl önceki cinayet aydınlatıldı

Karamanda 8 yıl önceki cinayet aydınlatıldı -Kent merkezinde 2004 yılında, boş arazide silahla öldürülmüş halde cesedi bulunan kişinin katil zanlısı olarak 2 kişi tutuklandı -Zanlılardan birinin, geçen yıl birlikte yaşadığı k


KARAMAN (A.A) - Karamanda 2004 yılında, boş arazide silahla öldürülmüş halde cesedi bulunan kişinin katil zanlısı olarak 2 kişi tutuklandı.
     Karamanda 2004 yılında Urgan Mahallesinde boş bir arazide silahla öldürülmüş halde cesedi bulunan İlhami Karacanın katil zanlılarının bulunması için harekete geçen Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dosyada adı geçmesine rağmen hiç ifadesi alınmayan Muhammet Sye (33) ulaştı.
     Ekipler, geçen yıl, birlikte yaşadığı Asuman Yörükü öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve halen ceza evinde olan Muhammet S. ile cezaevinde görüştü.
     İlhami Karacayı, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu gerekçesiyle kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Muhammet S, arkadaşı Ali Onun (37) da cinayette kendisine yardım ettiğini ileri sürdü.
     Muhammet Snin ifadeleri üzerine harekete geçen polis ekipleri, Ali Oyu da gözaltına aldı. Ali O. ve Muhammet S, İlhami Karacanın silahla öldürülmesiyle ilgili tutuklandı.
     Karamanda 20 Şubat 2011de evlerinin yanındaki harabede cesedi gömülü bulunan Asuman Yörükün öldürülmesi iddiasıyla tutuklanan Muhammet Snin, Yörükün annesiyle birlikte çıktığı ulusal bir televizyon kanalının programında, çok sevdiğini söylediği genç kızın bulunması için gözyaşı döktüğü öğrenilmişti.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Karamanda 8 yıl önceki cinayet aydınlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER