Karamanda OSB 5 Nolu Acil Sağlık

Karamanda OSB 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı


KARAMAN (A.A) - Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, düzenlenen törenle açıldı.
     İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, açılışta yaptığı konuşmada, tesisin Karamanda kamu ve özel sektör dayanışmasının güzel bir örneği olduğunu söyledi.
     Acil sağlık hizmetleri istasyonuyla Organize Sanayi Bölgesiyle civar belde ve köylerde meydana gelebilecek vakalara daha kısa bir sürede müdahale etme imkanı bulacaklarını ifade eden Ulu, şunları kaydetti:
     Karaman OSBde onlarca sanayi kuruluşunun, binlerce işçinin çalıştığı bir yer. Bu kadar yoğunluğun olduğu bir yerde iş kazaları, trafik kazaları ve çeşitli yaralanmalar olabilmekte. Sağlıkta ilk müdahale çok önemli. Bu merkezde kısa sürede vakalara müdahale edilebilecek. Ayrıca Yeşildere, Taşkale gibi beldelerimize de hizmet verilecek.
     OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın ise 112 acil sağlık hizmetleri istasyonuyla OSBnin önemli bir ihtiyacının giderilmiş olduğunu belirtti.
     Konuşmaların ardından Vali Murat Koca protokol üyeleriyle birlikte 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılışını gerçekleştirerek, incelemelerde bulundu.
     Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Vekili Erkan İsa Erat, il müdürleri ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karamanda OSB 5 Nolu Acil Sağlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER