Karaman Sulama Birliği Başkanı Değirmencioğlu:

Karaman Sulama Birliği Başkanı Değirmencioğlu: Bize duyulan güvene layık olacağız


KARAMAN (A.A) - Karaman Sulama Birliği Kongresinde başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Değirmencioğlu, delegelerin kendilerine duydukları güvene layık olacaklarını bildirdi.
     Değirmencioğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonu Karaman Sulama Birliğinin 5. Olağan Kongresini büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Kongrede 4. kez birlik başkanı seçildiğini ve bunun üzerindeki sorumluluğu arttırdığını ifade eden Değirmencioğlu, şunları kaydetti:
     Hafta sonu 2 gün süren süreçte seçimlerimizi yapıp bitirdik. seçimlere tek liste halinde gidildi. Birliğimizin 64 delegesi var. Bunlardan 55i gelerek oylamaya katıldılar. 54 delegemizde firesiz bize oy kullandı. Bu sonuçla bize duyulan güven bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Yaklaşık 15 yıldan buyana bu görevi üstlenip Karamanlı çiftçilerimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Allah mahcup etmedi. 25 yıl muhtarlık yaptım. 15 yıldır da başkanlık yapıyorum. Bu ülkede demokrasi var. Karamanda sulama konusunda en iyi şekilde olanı yapmak için geceli gündüzlü uğraş veriyoruz. Ben bize güvenen delegelerimize teşekkür ediyor ve yönetim kurulum adına daha çok çalışacağımızın sözünü veriyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karaman Sulama Birliği Başkanı Değirmencioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER