Karapınar Emniyet Müdürü Aksoya veda yemeği

Karapınar Emniyet Müdürü Aksoya veda yemeği


KONYA (A.A) - Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Karapınar İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoya veda yemeği verildi.
     Karapınar Belediyesi tarafından verilen veda yemeğine, İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ile diğer davetliler katıldı.
     Mugayıtoğlu, törende yaptığı konuşmada, çok değerli bir kişi ile çalıştıklarını, iyi bir göreve gelmesinden mutlu olduklarını söyledi.
     Memurluğun en zor tarafının ayrılık olduğunu belirten Mugayıtoğlu, Kısa sürede ilçemize uyum sağlayıp, polisi vatandaş işbirliğini en güzel örnekleri verildi. Bizler kendinden memnunuz. Müdürümüze yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum dedi.
     İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım ise Aksoyun hem polisliği hem de kişiliği ile örnek bir insan olduğunu vurgulayarak, Kendisi bunan sonra başarılı çalışmalarını Konyada sürdürecektir. Buna yürekten inanıyorum dedi.
     Emniyet Müdür Sadettin Aksoy ise konuşmasında duygulu anlar yaşadı. Konuşmasının son bölümünde gözyaşlarını tutamayan Müdür Aksoy, Karapınar unutamayacağım yerlerden bir tanesi. İnsanları ve görev yapma şekli ile çok mutlu olduğumuz bir yer. Verdiğiniz destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karapınar Emniyet Müdürü Aksoya veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER