Karatay Sosyal Bilimler Lisesi kütüphanesi açıldı

Karatay Sosyal Bilimler Lisesi kütüphanesi açıldı


KONYA (A.A) - Karatay sınırları içerisinde eğitim faaliyetini sürdüren Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesine kazandırılan kütüphane düzenlenen törenle açıldı.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, açılışta yaptığı açıklamada, Karatayda eğitim seviyesinin yükseldiğini ifade etti.
     Sosyal Bilimler Lisesinin bulunduğu alanda 10 yıl öncesine kadar hiçbir şeyin olmadığını, şimdilerde ise Karatay Üniversitesinin kurulduğunu ve bu alanda liseler kampüsünün oluştuğunu dikkati çeken Hançerli, okulların eksikliklerinin tamamlanması noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı.
     Karatay Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun ise Karatayın her geçen gün yeni okullar ve güzel imkanlara kavuştuğunu belirterek Karatayda faaliyet gösteren tüm okullara kütüphane kazandıran Karatay Belediyesine teşekkür etti.
     Okul Müdürü Mustafa Karabacak da 2007 yılında Türkiyenin Sosyal Bilimler alanında nitelikli genç kuşaklar yetiştirme gayesiyle kurulan sosyal bilimler lisesinin ilklerinden olan okullarının sosyal ve kültürel alanlarda başarı gösterdiğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından okul kütüphanesine katkılarından dolayı Hançerliye Okul Müdürü Karabacak tarafından plaket verildi.
     Törene, Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karatay Sosyal Bilimler Lisesi kütüphanesi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER