Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün Kalite Yönetim

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları -Kalite yönetim temsilcilerine yönelik temel eğitim programı düzenlendi


ELAZIĞ (A.A) - Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında, bağlı birimlerin kalite yönetim temsilcilerine yönelik temel eğitim programı düzenlendi.
     Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Yönetim ve Proje Danışmanı Gökhan Topal, yazılı açıklamasında, Karayolları Genel Müdürlüğünün Türkiyenin en köklü ve kurumsal kapasiteye sahip kamu kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.
     Danışmanlık çalışmalarını yürütürken personelin bilgilerinin sürekli canlı kalması ve yenilenmesi için eğitim programları düzenlediklerini ifade eden Topal, 14-16 Kasımda Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Eğitim Salonunda düzenlenen eğitim programında, birimlerde görevli kalite temsilcilerine değişen standart maddelerin ve uygulama kurallarının anlatıldığını bildirdi.
     Topal, bundan sonraki süreçte hedeflerinin Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünde, Çevre Yönetim Sistemi ve İş Güvenliği Yönetim Sisteminin kurulmasını sağlamak olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün Kalite Yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER