KARDEMİRde yatırımlar devam ediyor

KARDEMİRde yatırımlar devam ediyor -Genel Müdür Demirel: -3 milyon ton üretim hedefi için yatırımlarımıza devam ediyoruz


KARABÜK (A.A) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, 3 milyon ton üretim hedefi için yatırımlarımıza devam ediyoruz dedi.
     Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kok fabrikası yapımının 2013 yılı ilk çeyreğinde tamamlanacağını ve kütük makinesinin ise yeni yılla birlikte devreye sokulacağını söyledi.
     Devam eden ve tamamlanan bir çok yatırımlarının bulunduğunun altını çizen Demirel, Kok fabrikası, yüksek fırın, kireç fabrikası ve çevreye yönelik çeşitli yatırımlarımız ürün çeşitliliğini artırma ve katma değeri yüksek ürünler üretme planlarımız hızla devam ediyor. 3 milyon ton üretim hedefi için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Günümüz teknolojisi ile donatılan fabrikamızda uluslararası standartlarda 72 metre uzunluğa kadar raylar, 750 milimetreye kadar ağır profiller, 200 milimetre genişliğe kadar köşebentler ile maden direkleri, kalın yuvarlak ve kaliteli imalat çelikleri üretiyoruz. Fabrikamızda 2012 yılının ilk 9 aylık döneminde 246 milyon liralık yatırım yapılmıştır diye konuştu.
     Demirel, KARDEMİRin sadece Türkiyede değil yurt dışında da adından söz ettirdiğini ve ülkenin parlayan yıldızı olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber KARDEMİRde yatırımlar devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER