Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı...

Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı... -Kulüp Başkanı Şahin: Spor Toto Süper Ligin köklü bir takımı olmak için durmadan çalışıyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Spor Toto Süper Ligin köklü bir takımı olmak için durmadan çalışıyoruz dedi.
     Slovenyanın Moravske Toplice kasabasında kamp yapan Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.
     Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Slovenyada sürdüren takımlarını yöneticiler olarak yalnız bırakmadıklarını ve her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını söyledi.
     Süper Lig hedeflerini daha önce açıkladıklarını ve bunu futbolculardan beklediklerini aktaran Şahin, Spor Toto Süper Ligin köklü bir takımı olmak için durmadan çalışıyoruz. Hedefimiz asansör takım olmamak. Artık bu ligden düşmeyecek bir yapıya kavuşmamız lazım. Daha önce 3 defa çıkıp düştüğümüz bu ligde kök salmak istiyoruz. Bu güç ve inanç hem şehirde hem de takımda var. Bu ligde 3. sezonumuz. İnşallah daha ne 3 sezonlar yaşayacağız diye konuştu.
     Kardemir Karabükspor futbolcu ve yöneticileri bugünkü antrenmanın ardından 47 yaşına giren Teknik Direktör Michael Skibbenin yaş gününü, kestikleri pastayla kutladılar.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER