Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı

Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe: Takımımızın iyi çalışması ve işine iyi konsantre olması, bizi çok mutlu ediyor


KARABÜK (A.A) - Slovenyanın Moravske Toplice kasabasında kamp yapan Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
     Teknik Direktörü Michael Skibbe, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu ve kampın istediği gibi gittiğini söyledi.
     Yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlandıklarını belirten Skibbe, şunları kaydetti:
     Takımımızın iyi çalışması ve işine iyi konsantre olması, bizi çok mutlu ediyor. Hazırlık maçlarımızın zamanı geldi. İdmanlarda çalıştığımız hareketleri maçta nasıl entegre edecekleri, nasıl kullanacakları bizim için önemli. Futbolcular için ağır bir ortamdayız. Yaptıkları idmanlar itibariyle çok yoruluyorlar. Onun içinde hazırlık maçlarında bu yorgunluğu birkaç kişiye değil, bütün takıma dağıtmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarımızda bazı oyuncularımızı daha uzun süre sahada tutmaya bakacağız. Bazı isteklerimizi uygulamak için bunu yapmamız gerekiyor.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER