Kardemir Karabükspor Başkanı Şahin:

Kardemir Karabükspor Başkanı Şahin: -Daha önce kulübü Manisaspor ile anlaştığımız orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir ile 3 yıllık sözleşme imzaladık


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Daha önce kulübü Manisaspor ile anlaştığımız orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir ile 3 yıllık sözleşme imzaladık dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona ligde kalıcı olma parolasıyla başlayacaklarını ve bu anlamda transfer çalışmalarında devam ettiklerini söyledi.
     Yabancı transferine şimdilik sıcak bakmadıklarını, yerli futbolcuları takip ettiklerini vurgulayan Şahin, Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Transfer komitemizin çeşitli çalışmaları var, görüştüğümüz futbolcular var. Daha önce kulübü Manisaspor ile anlaştığımız orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Transferlerimiz devam edecek dedi.
     Şahin, transferlerde teknik heyetin görüşleri ve talepleri doğrultusunda hareket edildiğini dile getirerek, hedefleri doğrultusunda adımlar attıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER