Kardemir Karabükspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Kardemir Karabükspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı -Basın sözcüsü Ziya Alak: Geçen hafta oynadığımız maçın ikinci yarısındaki futbolu bu haftaya da taşıyabilirsek, Kasımpaşa karşısında puan ya da puanlar alabiliriz


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde yapılan antrenmanda, Trabzonspor maçında sakatlık geçiren Mabiala koşu yapmakla yetindi. 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular koşu ve tam sahada maç yaptı.
     Kulüp basın sözcüsü Ziya Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın akşam deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladıklarını ve takımın bugün karayolu ile İstanbula gideceğini söyledi.
     Kasımpaşa maçında, Trabzonspor maçında sakatlık geçiren Mabialanın oynamasının zor göründüğünü anlatan Alak, Hafta boyunca tesislerimizde Kasımpaşa maçına hazırlandık. Ligin ilk haftasında sahamızda oynadığımız Trabzonspor maçının ilk yarısında farklı, ikinci yarısında farklı bir Kardemir Karabükspor vardı. Geçen hafta oynadığımız maçın ikinci yarısındaki futbolu bu haftaya da taşıyabilirsek, Kasımpaşa karşısında puan ya da puanlar alabiliriz diye konuştu.
     Alak, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadının zeminiyle ilgili tartışmalara da değinerek, Bu sahanın zemini Türkiyenin en iyi zeminlerinden birisiydi. Ancak onarım çalışmaları nedeniyle bozuldu. Biz Türkiye Futbol Federasyonu ne derse onu yapmaya hazırız. Bize gösterecekleri her sahada maçlarımızı yapabiliriz dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER