Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: Alman ekolü ve disiplini ile Süper Ligde başarılı olacağız


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Alman ekolü ve disiplini ile Süper Ligde başarılı olacağız dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011-2012 futbol sezonunda büyük bir mücadele sonunda ligde kaldıklarını belirterek, daha önce 3 defa çıktıkları Süper Ligden her defasında 2. sezonda düştüklerini hatırlattı.
     Kulüp olarak öncelikle Süper Ligde kalıcı olmayı kendimize hedef edindik diye konuşan Şahin, ligde köklü bir kulüp olmak için çalıştıklarını ifade etti.
     Şahin, yeni sezon öncesinde, ilk olarak teknik direktörlerini belirlediklerini vurgulayarak, Nejat Biyediçten sonra kulübümüzün ilk yabancı hocası Michael Skibbe oldu. Alman ekolü ve disiplini ile Süper Ligde başarılı olacağız. Yeni sistem, yeni ekol ve yeni transferlerimizle Kardemir Karabüksporun tanıtımı ve marka değerini yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Allah bizi mahcup etmesin dedi.
     Sezonu 3 Temmuzda Karabükte açacaklarını belirten Şahin, sağlık kontrollerinin ardından kesin olmamakla birlikte birinci etap çalışmalarını 6-19 Temmuz tarihleri arasında Geredede, 2. etap çalışmalarını ise 24 Temmuzdan itibaren Almanyada yapmayı düşündüklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER