Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: -Ligin ilk haftasında Trabzonspordan aldığımız 1 puan bizi mutlu etti


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Ligin ilk haftasında Trabzonspordan aldığımız 1 puan bizi mutlu etti dedi.
     Şahin, ligin ilk haftasında sahalarında dün Trabzonspor ile zorlu bir maç yaptıklarını ve 1-1 berabere kaldıkları maçın ikinci yarısında oynadıkları futboldan memnun olduklarını söyledi.
     Güçlü rakipleri karşısında yenik duruma düşmelerine rağmen skoru eşitlemeyi bildiklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
     Bu bayram hediyesi gibi geldi. Trabzonspor maçı bizim için çok önemliydi, bunun bilincindeydik. İki devreli bir maç oynandı. İlk yarı Trabzonspor daha iyiydi, ikinci yarıda ise biz. Sonuç olarak rakibi yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Ligin ilk haftasında Trabzonspordan aldığımız 1 puan bizi mutlu etti. Lige galibiyetle başlamak isterdik ancak olmadı.
     Şahin, maçla ilgili yapılan yorumlarda saha zemininin kötü olduğunun ön plana çıktığını ifade ederek, Maçlarımızı yaptığımız Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı bakımda. Burası bize ait bir saha değil. Zemin gerçekten de bozuktu. Kulüp olarak sahanın bakımını üstlendik. 1 ay içinde burası yenilenecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER