Karlıovadaki mayın patlaması

Karlıovadaki mayın patlaması -Patlamada, şehit olan polis memuru Karakutun taziyesine giden BDP Diyarbakır Milletvekili Aydoğan ve bir grup BDPli aileye baş sağlığı diledi


DİYARBAKIR (A.A) - Bingöl-Erzurum karayolunda teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Şeymus Karakutun taziyesine giden BDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ve bir grup BDPli aileye baş sağlığı diledi.
     Sur Belediyesinden yapılan yazılı açıklamasına göre, teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit düşen polis memuru Karakutun Sur ilçesindeki taziyesine BDP Milletvekili Aydoğan, Sur BDP ilçe teşkilatı, Sur Belediyesi Başkan Vekili Nakşi Sayar, Din Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAY-DER) Başkanı Zahit Çiftkuran ve Sur Belediyesi meclis üyeleri gitti.
     Kuranı Kerimin okunduğu taziyede, Aydoğan, şehit Karakutun ailesine baş sağlığı diledi.
     Aileye sabır dileyen Aydoğan, acılarını yürekten paylaştığını belirterek, Hiçbirimiz evlatlarımızın bu şekilde yaşamlarını yitirmelerini istemeyiz. Ama çatışmalar yaşanıyor ve çatışmalar sonucunda da hem Kürt halkının mücadelesi içindeki evlatları hem de farklı biçimde insanlarımız yaşamlarını yitiriyorlar dedi.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Karlıovadaki mayın patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER