Karnından 8 kilo 100 gram kitle

Karnından 8 kilo 100 gram kitle çıktı -Orduda karın ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye giden kadının karnından 8 kilo 100 gram kitle çıkarıldı


ORDU (A.A) - Orduda karın ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye giden kadının karnından 8 kilo 100 gram kitle çıkarıldı.
     Ordunun Perşembe İlçesinde yaşayan Sebilay Çelebi (42), karın ağrısı ve nefes darlığı yaşaması nedeniyle önce Sağlık Ocağına ve daha sonra Ordu Devlet Hastanesine gitti. Karnında kitle olduğu tespit edilen Çelebi, Ordu Medical Park Hastanesine ameliyata alındı. Ameliyatta Çelebinin karnında bulunan 8 kilo 100 gram ağırlığındaki kitle çıkarıldı.
     Çelebinin ameliyatını gerçekleştiren Jinekolog Operatör Doktor Mürvet Kırca Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanın karnında bulunan kitleyi ameliyatla aldıklarını belirtti.
     Hastanın karnında büyüme, mide, bağırsak, nefes darlığı ve kilo alma gibi şikayetlerinin olduğunu anlatan Bulut, Bu şikayetler ile daha önceden gitmiş olduğu doktorlar tarafından kendisine karnında bulunan kitle nedeniyle operasyon olması gerektiği söylenmiş. Sebilay hanım da bilinçli olarak operasyon isteğiyle bize başvurdu dedi.
     Sebilay hanımın karnından 8 kilo 100 gram rahim menşeli bir kitle çıkardık diyen Bulut, Hastamızdan alınan kitlenin yaklaşık 45 santimetre boyutunda ve 40 santimetre enindeydi. Hastamızın şu an genel durumu çok iyi. Ameliyat sonrası bugün üçüncü günümüz. Operasyonda ve sonrasında bir problem yaşanmadı. Kendisi sağlığına kavuştu. Bu sabahta kendisine patoloji sonucunun temiz geldiğinin müjdesini verdik ifadelerini kullandı.
    
     -Çevremdekiler hamile misin- diye soruyordu-
    
     Sebilay Çelebi ise, ilk başta kilo aldığını zannettiğini ifade ederek, Başta çok ciddiye almıyordum. Günden güne bir büyüme oluştu. Hareket alanım kısıtlandı. Daha sonra çevremdekiler hamile misin- diye soruyordu. Utanmaya da başladım. Hastaneye gittiğimde hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Kitle alınınca rahatladım. Artık bir ağırlık hissetmiyorum. Kurtulduğum için çok mutluyum. Karnım yok artık, kilolu değilmişim, zayıfmışım diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Karnından 8 kilo 100 gram kitle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER