Karsta emniyet kemeri uygulaması

Karsta emniyet kemeri uygulaması


KARS (A.A) - Kars Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, emniyet kemeri uygulaması yaptı.
     Koruma Şube Müdürlüğü kavşağında araç sürücülerini durduran ekipler, şehir içinde emniyet kemeri takmadan araç kullanan sürücülere ceza kesti.
     Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Erdal Akkoyun, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların evlerine daha sağlıklı ve güvenli şekilde gidebilmelerini sağlamak için uygulamalara başladıklarını ifade etti.
     Uygulamalara daha önce de devam ettiklerini anımsatan Akkoyun, Bundan sonra ağırlıklı olarak emniyet kemeri ve radar üzerinde çalışmalarımız olacak. Arkadaşlarımız vatandaşlara gerekli uyarıları da yapıyorlar dedi.
     Akkoyun, vatandaşlara ceza yazarken trafik kurallarına uymaları yönünde tavsiyelerde de bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını ve bize yardımcı olamalarını istiyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kendilerinden de destek bekliyoruz. Arkadaşlarımızda yaka kamerası var. Uygulamalarımız sırasında arkadaşlarımız vatandaşlarla görüşürken yapılan görüşmelerin kayıt altında olduğunu, kanuni yönden daha sonra sıkıntı olmaması için gerekli uyarıları yaparak işlerini yapıyor.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta emniyet kemeri uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER