Karsta teröre tepki

Karsta teröre tepki


KARS (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi Kemal Erginbay, Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir dedi.
     Erginbay, Merkez PTT Müdürlüğü önünde yaptığı basın açıklamasında, uzun soluklu ve küresel bir planla, milletimizin teröre karşı duyarlılığının yok edilmek, direncinin de kırılmak istendiğini belirtti. Bu topraklarda ateşin sadece düştüğü yeri yakmayacağını ifade eden Erginbay, şunları kaydetti:
     Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı, hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkumdur. Unutmayalım ki bizler rahat yataklarımızda uyurken, 20 yaşındaki gencecik evlatlarımız, soğukta, sıcakta, gece gündüz, yağmur çamur demeden nöbet tutuyor, çatışmaya giriyor. Bu topraklarda ezanlar susmasın diye, ay yıldızlı al bayrak göklerden inmesin diye can veren evlatlarımız var. Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta teröre tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER