Kars İl Emniyet Müdürü Çakmak, milli

Kars İl Emniyet Müdürü Çakmak, milli boksör Gönçü makamında kabul etti


KARS (A.A) - Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Polonyada yapılan Yıldız Bayanlar Avrupa Boks şampiyonasında Avrupa 3üncüsü olan milli boksör Zeynep Gönçü makamında kabul etti.
     Çakmak, antrenör Vedat Demirkol ve Yıldızlar Kaybolmasın proje koordinatörü Şube Müdürü Yılmaz Acar ve milli boksör Zeynep Gönçü makamında kabul etti.
     Yıldız Bayanlar Avrupa Boks şampiyonasında, Karsı ve Türkiyeyi başarıyla temsil ederek Avrupa 3üncüsü olan Zeynep Gönçün herkesin göğsünü kabarttığını ifade eden Çakmak, şunları söyledi:
     Bu başarının artarak devam edeceğine olan inancımı belirtirken, kendisinden daha büyük başarılar beklediğimi dile getirmek isterim. Neden bu güzel şehrimizde olimpiyat oyunlarında bayrağımızı göndere çektiren Zeynepler yetişmesin. Bu başarıdan dolayı kendisini, ailesini ve hocalarını kutluyorum. Bütün öğrencilerimizin sporla ilgilenmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımız hem kötü alışkanlıklardan korunuyorlar, hem de katıldıkları yarışmalarda olağanüstü güzel dereceler elde ediyorlar.
     Milli boksör Zeynep Gönç de, kendisine gösterilen yakın ilgi ve samimi desteklerden dolayı Emniyet Müdürü Ercan Çakmakın şahsında, bütün emniyet çalışanlarına teşekkür etti.
     Ziyaretin sonunda İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Gönçe yarım altın ve çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Sagip Sezginer
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Kars İl Emniyet Müdürü Çakmak, milli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER