Karşı Mahalle ve Yeni Mahalle Arası

Karşı Mahalle ve Yeni Mahalle Arası Dere Islahı Projesi -Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar: -Bölgenin kanalizasyondan arındırılması için kanalizasyon şebekesi döşeyeceğiz


SAKARYA (A.A) - Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, bölgenin kanalizasyondan arındırılması için kanalizasyon şebekesi döşeyeceklerini söyledi.
     Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Bölge Müdürü Erol Şenözü ziyaret ederek, Karşı Mahalle Yeni Mahalle Arası Dere Islahı ve Taşkın Koruma Projesi ile ilgili görüştü.
     Acar, ziyarette yaptığı konuşmada, Karşı Mahalle ve Yeni Mahalle arasında bulunan derenin kış aylarında taşkın ve yaz aylarında ise kanalizasyon atıkları nedeniyle bölge halkını olumsuz etkilediğini söyledi.
     Proje kapsamında, derenin yaklaşık 1 kilometrelik bölümünde taş duvar yerine daha sağlam olan beton duvar çalışması yapılacağını vurgulayan Acar, Bu güzergaha 5 kapalı menfez inşa edilerek karşılıklı ulaşım sağlanacak. Yaklaşık 1 milyon lira maliyetli bu proje 11 Aralık tarihinde ihale edilecek. Bu bölgenin kanalizasyondan arındırılması için ise kanalizasyon şebekesi döşeyeceğiz. Bu iki çalışma eş zamanlı olarak yürüyecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karşı Mahalle ve Yeni Mahalle Arası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER