Kartepede geri dönüşüme bilgi işlem desteği

Kartepede geri dönüşüme bilgi işlem desteği


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, geri dönüşüm ihbar hattı ile geri dönüştürülebilir atığı bulunan ilçe halkı belediyenin internet adresi aracılığıyla ellerindeki atıkları geri dönüşüme daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırabilecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre e-belediyecilik kapsamında Kartepe Belediyesinin Çevre Miras değil, Geleceğe Emanettir sloganı ile www.kartepe.bel.tr internet adresi ana sayfasında kurulan link aracılığıyla geri dönüştürülebilir atığı bulunan ilçe halkının sanal ortamda belediye ile iletişime geçtiği belirtildi.
     İnternet kullanıcısı Kartepe Belediyesi internet sayfasını ziyaret ettiğinde bilgi formunu doldurarak geri kazanılacak atığı hakkında belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünü bilgilendirdiğine yer verilen açıklamada, bilgi sahibi müdürlük de internet kullanıcısının elindeki atığı kısa sürede alarak geri dönüşüme kazandırdığı bildirildi.
     Bu uygulama kapsamında atık piller, atık kızartma yağları, atık lastik, plastik şişe kapağı, elektronik, kağıt, metal, cam ve plastik atıklar toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepede geri dönüşüme bilgi işlem desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER