Kartepede plastik çöp konteyner dağıtımları sürüyor

Kartepede plastik çöp konteyner dağıtımları sürüyor


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediyesi, halk sağlığını ön planda tutan uygulama kapsamında ilçe genelindeki mahallelere plastik çöp konteyner dağıtımlarını sürdürüyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Cumhuriyet, Fındıklı ve Dumlupınar mahallelerinde 460 adet 120 litrelik koku ve sızıntı yapmayan plastik çöp konteynerleri ile temiz ve sağlıklı yaşam alanları oluşturuyor.
     Plastik çöp konteyner dağıtımlarına Köseköy bölgesinde devam edildi. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi hız verilen dağıtımlarda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bahçeli nizam ağırlıklı Dumlupınar, Fındıklı ve Cumhuriyet mahallelerinde ikamet eden mahalle sakinlerine 120 litre kapasiteli 460 adet plastik çöp konteyneri dağıttı.
     Koku ve sızıntı yapmayan plastik çöp konteynerleri ile sokaklarda şık ve tek düze bir görünüm sağlandı.
     Uygulama kapsamında, belediyenin ana renkleri olan yeşil ve mavi renkte, seri numaralı, 444 33 73 numaralı belediye telefonu ve belediye logosu baskılı üstten kapaklı plastik çöp konteynerleri ile çöp kokusu ve dağınık çöp yığınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepede plastik çöp konteyner dağıtımları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER