Kartepe Belediye Başkanı Karabalık, öğrencilerle bir

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık, öğrencilerle bir araya geldi


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şevkatiye Gençlik Derneğini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
     Ziyarette konuşan Karabalık, gençleri bir çatı altında toplayarak sıkıntılarına çözüm bulma noktasında örnek bir davranış sergilemelerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, gençlerin bir araya gelerek eğitim ve sosyal faaliyetlerde bulunmaları ve kötü alışkanlılardan kendilerini uzak tutmalarını takdirle karşıladığını söyledi.
     Arslanbey ve çevresinde yüksek öğrenim ve lise öğrencilerinin yoğun olduğuna dikkati çeken Karabalık, Yeni kurulan ilçemizin tanıtımında gençlere önemli görevler düşmekte. Bölgenin ev sahibi konumundaki gençlerin huzurun sağlanmasında, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde örnek davranışlar sergilediğine inanıyorum. Huzurun hakim olduğu toplumlarda yaşamak mutluluk vesilesidir dedi.
     Dernek Başkanı Hamza Koç ise 200 kadar üyeleri bulunduğunu dile getirerek, öğrencilere etüt dersleri verdiklerini ve öğrencilerin hem davranış notları hem de ders notlarının yükselmesi için çaba gösterdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepe Belediye Başkanı Karabalık, öğrencilerle bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER