Kaş ve Finikede karne heyecanı

Kaş ve Finikede karne heyecanı


ANTALYA (A.A) - Kaş ve Finike ilçelerinde toplam 17 bin 616 öğrenci karne aldı.
     Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Emin Akın İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenine Finike Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Finike İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Çolak, Finike İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Törende konuşan Kaymakam Görgülüarslan, ilçe genelinde 8 bin 516 öğrencinin karne alacağını söyledi.
     Karnedeki ders notlarının önemli olduğunu, ancak asıl önemli olan şeyin iyi bir vatandaş olmak olduğunu vurgulayan Görgülüarslan, Meslek hayatınızda tercihiniz ne olursa olsun dürüst insan olacaksınız. Notlarınız yüksek olabilir. Çok iyi yerlere gelebilirsiniz, ama iyi bir insan değilseniz mesleğinizde en iyi olamazsınız dedi.
     Kaymakam Görgülüaslan, daha sonra protokol üyeleriyle okuldaki öğrencilere karnelerini verdi.
    
     -Kaş-
    
     Kaş İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce Merkez İlköğretim Okulunda düzenlenen törene ise Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
     Kaş Kaymakamı Kapankaya, törende yaptığı konuşmada, başarının çalışılarak yükseltileceğini belirterek, ilçe genelinde karne alan 9 bin 100 öğrenciye başarı diledi.
     Konuşmanın ardından Kaş Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerine karne dağıtıldı.
    
     Muhabir: Fatma Söğüt-Adem Aydın
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kaş ve Finikede karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER