Kastamonudan kısa kısa

Kastamonudan kısa kısa -Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından biyolojik çeşitliliğin entegrasyonu için bilgilendirme toplantısı yapıldığı bildirildi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Kastamonuda yenilenecek amenajman planlarına biyolojik çeşitliliğin de entegrasyonu için Doğa Koruma Merkezinden Dr. Deniz Özüt tarafından sunum eşliğinde bilgilendirme toplantısı yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada, toplantıya Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları Bayram Koçkaya, işletme müdür ve şeflerinin katıldığı kaydedildi.
    
     -Müdürlere maket gemi hediyesi-
    
     Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ve Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoya Sinoptan gelen minik yüzücüler tarafından maket gemi hediye edildiği bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2012 -2013 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Sinop yüzme il birinciliği müsabakalarının Halime Çavuş Yüzme Havuzunda 21 sporcunun katılımı ile yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada, yarışma öncesinde Sinop yetkililerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ile Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoya maket gemi hediye ettikleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER