Kastamonu Belediyesinden AAya ziyaret

Kastamonu Belediyesinden AAya ziyaret


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sayan, Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürü Ebubekir Gülümü ziyaret etti.
     Gülüm, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, AAnın 100. Yıl Vizyonu, yeni açılan yurt içi ve yurt dışı bölge müdürlükleri ve temsilcilikleri hakkında Başkan Vekili Yavuza ve Sayana bilgiler verdi.
     Ajansın yeni yapılanma sürecinde kendilerine çok önemli görevler düştüğünü belirterek, şöyle konuştu:
     Ajansta 13 olan bölge müdürlüğü sayımız 18e yükseldi. 5 dilde yayın yapar hale geldik. Dünyada ilk 5 ajans içinde olmak gibi bir hedefimiz var. Kastamonuda da güzel çalışmalar yaparak, şehre en güzel şekilde hizmet vermeye çalışacağız.
     Belediye Başkan Vekili Yavuz da, Kastamonunun keşfedilmemiş bir yer olduğunu ifade ederek, Ulusal basında çıkan haberlerimizi takip ediyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum dedi.
     Başkan Yardımcısı Sayan ise Kastamonunun güzel bir şehir olduğunu dile getirerek, ilçelerinden İnebolunun İstiklal Savaşında cepheye silah taşıması, Taşköprünün sarımsak ve Tosyanın ise pirinç ürünleri ile tanındığını kaydetti.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonu Belediyesinden AAya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER