Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti olağan

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kuruluna doğru


KASTAMONU (A.A) - Gazeteci Erkan Yılmaz, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına adaylığını açıkladı.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 1997 yılında gazete dağıtıcısı olarak adım attığı sektörde, muhabirlik ve yazı işleri müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu hatırlatarak, üç dönemdir de Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Anadolu Basın Birliği Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl İnsan Hakları Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttüğünü hatırlattı.
     Kastamonuda görev yapan her gazetecinin uzun yıllardır hayali olan bir cemiyet binasını, mevcut başkan Hüsnü Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geçte olsa kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:
     Yeni oluşturulan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti çatısı, gazetecilik mesleğine, meslek ilkelerine gönül vermiş insanların güç birliği içinde çalışması, seslerini, sorunlarını, dileklerini birlikte gündeme getirmeleri, kamuoyuna duyurmaları açısından bugüne kadar eksikliği çekilen bir ihtiyacı karşılayacağı açıkça ortadadır.
     Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti çatısı altındaki bu birliktelik, kamuoyunda olsun, mesleğin gerçek sahiplerini belirlemede, muhataplarını belirlemede ve çözüm yollarını aramada, tercihlerinde kendilerine de sağlıklı bir anahtar oluşturacaktır, bir yol gösterici olacaktır.
     Gazeteciliğe adım atmamda ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyetinin ayakta kalması için büyük çaba sarf eden mevcut başkanımız Hüsnü Acarın yeniden aday olmayacağını açıklaması, gençlere destek vereceğini ilan etmesi sonrası, aldığım olumlu sinyallerin de verdiği güçle Kastamonu Gazeteciler Cemiyetinin Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulunda adayım.
     Amacım, üyesi olmaktan büyük onur duyduğum ve yönetici olarak katkı sağlamaya çalıştığım Kastamonu Gazeteciler Cemiyetine, bilgi ve deneyimimle hizmet verebilmek, yükseltilen çıtayı daha yukarıya çıkarabilmenin gayreti içinde olabilmektir. Sonrasında ekibimle birlikte çok iyi bildiğim değerli üyelerimizin beklentilerini hayata geçirmek, yeni ve önemli projelere imza atmaktır.
     Yılmaz, bugüne kadar herkese karşı hoşgörü, sevgi ve saygı duygusunu hep ön planda tuttuğunun altını çizerek, bunu bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğini aktardı.
    
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti olağan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER