Kastamonu Valiliğinden LYSde başarılı olan öğrencilere

Kastamonu Valiliğinden LYSde başarılı olan öğrencilere ödül -Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş: -Hayatınızın dönüm noktalarından en önemlisini geçtiniz. Hepinizi tebrik ediyoruz


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valiliği tarafından Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) başarılı olan öğrencilere ödül verildi.
     Valilik makamında gerçekleşen ödül törenine, Vali Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Abdurrahmanpaşa Anadolu Lisesi Müdürü Raif Uçar, İnebolu Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Yağız, Fen Lisesi Müdürü Fatih Güven, Göl Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü İsmail Küçükkahveci ve öğrenciler katıldı.
     Vali Bektaş törende yaptığı konuşmada, LYSde derece yapan öğrencilerin yeni okullarında da aynı başarıyı göstermeleri gerektiğini ifade etti. Vali Bektaş, şunları kaydetti:
     Artık Kastamonu bitiyor, biriniz hariç, başka denizlere yelken açıyorsunuz. Umarız, hedeflerinizi gerçekleştirirsiniz. Öncelikle ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyoruz. Gerçekten önemli bir başarıyı sağladınız. Hayatınızın dönüm noktalarından en önemlisini geçtiniz. Her şey istediğiniz gibi olsun.
     Konuşmanın ardından Bektaş, başarılı olan 7 öğrenciye ödüllerini dağıttı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Kastamonu Valiliğinden LYSde başarılı olan öğrencilere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER