Kastamonu Valisi Bektaş:

Kastamonu Valisi Bektaş: -Seçimlerde belediyelerin kentsel dönüşüm projelerinin yarışması lazım


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, önümüzdeki yerel seçimlerde, adayların kentsel dönüşüm projelerinin yarışması gerektiğini söyledi.
     Organize Sanayi Bölgesinde 2 yıllık değerlendirme toplantısı düzenleyen Bektaş, Kastamonuda davullu, zurnalı ve neşeli bir kentsel dönüşüm peşinde olduklarını belirtti.
     Bektaş, belediyeye bu konuda büyük sorumluluk düştüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:
     Belediyenin kanunlara dayalı olarak bu işi çözmesi lazım. Diyecek ki, sen maliksin ama benim de bazı yetkilerim var. Bu kentsel dönüşüm lafını boşuna söylemiyorum. Kastamonunun çehresini değiştirecek. Önümüzde seçimlerin bu işin üstüne yoğunlaşmasını ve insanların kafalarının buna alışmasını istiyorum. Seçimlerde belediyelerin kentsel dönüşüm projelerinin yarışması lazım. İnsanları inandırmak çok önemlidir. Güle oynaya gecekondu yıkımlarına şahit oluyoruz büyük şehirlerde. Bir de savaş gibi yıkımlara şahit oluyoruz.
     Davullu, zurnalı ve neşeli bir kentsel dönüşüm peşinde olduklarını da sözlerine ekleyen Vali Bektaş, Bu işlerin çok konuşulmasını ve kamuoyu arzusu haline dönüşmesini istiyorum diye kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonu Valisi Bektaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER