KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Öztosun:

KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Öztosun: -KATSO başkanlığına aday değilim


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Öztosun, KATSO başkanlığına aday olmadığını bildirdi.
     Öztosun, düzenlediği basın toplantısında, KATSO meslek grubu seçimlerinin 16 Mart tarihinde yapılacağını belirterek, seçimlerde önce meslek gruplarının temsilcilerinin, daha sonra başkanın seçileceğini söyledi.
     Oda seçimlerinin demokrasiye uygun seçimler olduğunu ifade eden Öztosun, şöyle konuştu:
     2,5 dönem Kastamonu esnafları bana destek verdiler. Ailemizin Kastamonuda 130 yıllık bir geçmişi var. Demek ki dedem, babam ve dayım doğru işler yapmış ki bize bu desteği, Kastamonu halkı, esnafı, ticaret erbabı verdi. 3. dönem sonunda artık KATSO başkanlığına aday değilim. Bundan sonraki arkadaşlara başarılar diliyorum.
     Son girdiğim seçimde iki sene üst üste başkanlık yaptıktan sonra 3. dönem başkanlık yapılamıyordu. Ben ve arkadaşlarım seçime öyle girdik. Daha sonra bu kanun iptal edildi. Ancak bu beni alakadar etmez. Nasıl girdiysem seçime öyle devam ediyorum. 3. dönem aday değilim.
     Öztosun, yeni seçilecek başkanın mutlaka Kastamonunun dürüst, namuslu, işini en iyi yapan, Kastamonudaki esnaflara hitap eden kişi olacağına inandığını vurguladı.
     Bir yerde çok fazla kalmanın, hem o yeri yozlaştırdığını hem de çalışma şevkini kaldırdığını savunan Öztosun, Buraya başkan seçildiğimde 40 yaşındaydım. En verimli çağımdaydım. Burada da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çocuklarım işlerimin başına geçmeye başladılar. Burada da arkadaşlarımın içerisinde 40-45 yaşlarında olan çok insan var. Onların daha verimli olacağını zannediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Öztosun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER