Kavgayı ayırmak isteyen öğrenci öldü

Kavgayı ayırmak isteyen öğrenci öldü -Bartında kavga eden arkadaşlarını ayırmak isteyen üniversite öğrencisi, bıçaklanarak öldü


BARTIN (A.A) - Bartında kavga eden arkadaşlarını ayırmak isteyen üniversite öğrencisi, bıçaklanarak öldü.
     İddiaya göre Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mehmet Nurullah Durgun (20) ile arkadaşı Burak Sabri Fırat (21) bir süre aynı evde birlikte oturdu.
     2 ay önce evlerini ayıran öğrencilerden Fırat, ortaklaşa ödedikleri evin kirasını payına düşen bölümünü ödemediği gerekçesiyle arkadaşı Durgunun babasını arayarak Oğlun, evin kirasından payına düşen 200 lirayı ödemiyor dedi. Bu duruma sinirlenen Durgun, konuşmak için arkadaşı Fıratı aynı zamanda ikamet ettiği Karaköy mahallesindeki Meslek Yüksek Okulunun önüne çağırdı.
     Fırat, evde misafir olarak bulunan ve sınavları olduğu için Kozcağız beldesindeki evine gitmeyen Bartın Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 2. sınıf öğrencisi Serkan Balcı (21) ile birlikte Durgunun çağırdığı yere konuşmaya gitti.
     Durgun, Babamı niçin aradın diyerek tartıştığı Fırat ile kavga etmeye başladı.
     Durgun, yanında getirdiği ekmek bıçağını kavgayı ayırmak isteyen ve Fıratın evinde misafir olan Tuncay Balcının göğsüne sapladı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirdiği 112 acil servis ekiplerince Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Balcı, hayatını kaybetti.
     Olayın ardından evine giden Durgun ise 155i arayarak darp edildiğini ve Balcıyı kendisinin bıçakladığını söyledi.
     Durgun, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Balcının cesedi hastane morguna kaldırıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kavgayı ayırmak isteyen öğrenci öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER