Kayak hakemlerinden Çintimar ve Ayıka plaket

Kayak hakemlerinden Çintimar ve Ayıka plaket


ERZURUM (A.A) - Erzurum Kayak İl Hakem Kurulu üyeleri Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayıka plaket verdi.
     Şenkayalılar Derneğinde düzenlenen toplantıda konuşan, Kayak Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hüseyin Öz, Kayağa verdikleri desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayıka plaket vermeyi uygun gördüklerini söyledi.
     Hakemlerin aldıkları her görevi başarıyla yerine getirdiğini belirten Öz, Kayak hakemleri yıl boyunca kayak müsabakalarında hep başarı ile görevlerini yaparken, bir çok kez büyük fedakarlıklara katlanıyorlar. Hakemler, kayağın gizli kahramanlarıdır. Onun için kayak hakemlerimiz görünmez birer kahramandır dedi.
     Konuşmaların ardından, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hüseyin Öze plaket verildi. Kayak hakemlerine verilen destek nedeniyle bürokratlar ödüllendirildi.
     Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayıka plaketini MHK Başkanı Öz verirken, Çintimarın plaketini ise İl Hakem Kurulu Başkanı Yakup Çiltaş verdi.
     Kayak Hakemleri İl Temsilcisi Erensoy Aktaş ise hakemlerin çalışmalarına destek veren Öze bir plaket taktim etti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Kayak hakemlerinden Çintimar ve Ayıka plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER