Kayapınar Belediyesinden temizlik hizmeti

Kayapınar Belediyesinden temizlik hizmeti


DİYARBAKIR (A.A) - Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik sorununu asgariye indirmek amacıyla yere gömülen 30 çöp konteyneri yerleştirildi.
     Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöplerin çevreye atılmasını önlemek ve kaldırımlarda görüntü kirliliğinin önüne geçmek için yere gömülen 30 çöp konteynerini Huzurevleri Mahallesine yerleştirdi. Her biri 1 ton çöp depolama kapasitesine sahip çöp konteynerler, hidrolik sistemle araçlar tarafından boşaltılma özelliğine sahip.
     Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Servet Yılmaz, halka en güzel hizmetleri sunmak için çalıştıklarını, çöp konteynerleri sayesinde çevre kirliğinin önüne geçeceklerini, çöp toplamada belediyeye yakıt ve zaman kazandıracaklarını söyledi.
     Çöp toplama işini yapan ekiplerin daha rahat çalışacağını kaydeden Yılmaz, İlk uygulamayı Huzurevleri bölgesinde başlattık. Önümüzdeki günlerde uygulamayı ilçenin geneline yaymayı planlıyoruz. Belediye olarak yaşanılır bir kent yaratma adına üzerimize düşeni yapıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Kayapınar Belediyesinden temizlik hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER