Kayıp çocukların cesetlerinin gölette bulunması

Kayıp çocukların cesetlerinin gölette bulunması -Konyada Sille Baraj Göletinde iki küçük kızı ile eşinin cesetlerinin bulunmasının acısını yaşayan Havva Payın gözyaşı dinmiyor -Pay: Maddi olarak zor günler yaşıyorduk. Eşim


KONYA (A.A) - Konyada Sille Baraj Göletinde iki küçük kızı ile kocasının cesetlerinin bulunmasının ardından zor günler yaşayan Havva Payın gözyaşı hiç dinmiyor.
     Merkez Selçuklu ilçesindeki Sille Baraj Göletinde baba Ali Pay ve kızları Ayşe Çağlayan (5) ile Esma Zehra Payın (3) cesetlerinin bulunmasının ardından Pay ailesinin evinde hüzün ve gözyaşı var.
     En büyük acıyı ise aynı günde eşi ve iki çocuğunu kaybeden anne Havva Pay yaşıyor.
     Akrabalarının desteğiyle ayakta duran genç kadın, acısını sürekli döktüğü gözyaşlarıyla dindirmeye çalışıyor.
     Havva Pay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını söyledi.
     Bazı gazetelerde çıkan Baba çocuklarıyla intihar etti haberlerinin kendilerini çok yıprattığını belirten Pay, Ben eşimle 8 yıldır evliydim. Eşim çocuklarının kaşının eğilmesine dayanamayan bir babaydı. Ben çocuklara kızdığımda bile gönlü olmazdı dedi.
    
     -Yüzme bilmediği için boğulmaktan korkuyormuş-
    
     Sık sık çocuklarını gezdiren eşinin olay günü de Parka gidiyoruz diyerek evden ayrıldığını dile getiren Pay, aralarında hiçbir problem olmayan eşinin ertesi gün çocuklarıyla birlikte ölüm haberini aldığını ifade etti.
     Böyle bir acıya yürek dayanmaz diyen Pay, şunları kaydetti:
     Allaha sığınıyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Eşim sürekli olay yerine gider ve balık tutardı. Ancak son bir yıldır su yükseldiği için balık tutmaya gitmiyordu. Bana yüzme bilmediğini, suya düşerse boğulmaktan korktuğunu söylerdi. Maddi olarak zor günler yaşıyorduk. Eşim işsiz olduğu için cep telefonunu bile satmıştı. Ancak ölmeseydi bir gün sonra iş başı yapacaktı. Daha önce iş bulmuştu ancak il dışında olduğu için beni ve çocukları bırakmamak için gitmemişti. Yaşananlara anlam veremiyorum. Çocuklarım bir ayın 9u ve 10unda dünyaya gelmişti. Yine başka bir ayın 9unda gittiler, 10unda cenazeleri geldi.
     Ali Payın annesi Ayşe Pay ise eşinin de yaklaşık 12 yıl önce Antalyada boğularak öldüğünü, oğlu ve torunlarının da yıllar sonra kendilerine aynı acıyı yaşattığını vurguladı.
     Sille Baraj Göletinde 10 Ağustosta 2 çocuk cesedi olduğunu gören çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, cesetlerin kayıp başvurusu yapılan Ayşe Çağlayan ve Esma Zehra Paya ait olduğunu belirlemişti. Arama çalışmaları sonucu baba Ali Payın cesedine de aynı yerde ulaşılmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kayıp çocukların cesetlerinin gölette bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER