Kayıp taksici ölü bulundu

Kayıp taksici ölü bulundu -İzmirin Beydağ ilçesinde 2 gün önce kaybolan taksi şoförünün aracıyla 25 metrelik uçurumdan dereye yuvarlanarak yaşamını yitirdiği belirlendi


İZMİR (A.A) - Beydağ ilçesinde, 2 gündür kayıp olan taksi şoförünün, aracıyla 25 metrelik uçurumdan dereye yuvarlanarak öldüğü belirlendi.
     Alınan bilgiye göre, taksici Cemil Özlü (64), 12 Temmuz Perşembe günü öğle saatlerinde 35 FF 020 plakalı aracına müşteri alarak, Ovacık Yaylasına hareket etti.
     Bir daha kendisinden haber alınamayan Cemil Özlünün yakınları, polis ve jandarma ekiplerine durumu bildirdi ve cep telefonundan gelen sinyal doğrultusunda geniş çaplı arama başlatıldı.
     2. Ana Jet Üssü Komutanlığı helikopterleri, sinyal koordinat bölgesi olan Nazilli, Atça ve Köşk civarında arama ve tarama çalışması yaptı, sivil savunma ekipleri de dere yatakları ve kayalık alanda inceleme gerçekleştirdi.
     Ekiplerin çalışması sürerken Ramazan Tezgin adlı vatandaş, Halıköy yakınlarındaki bir viraj çevresindeki çalılıklarda yan dönmüş haldeki taksiyi ve aracın 1,5 metre uzağındaki Cemil Özlünün cesedini buldu.
     Jandarma ekiplerinin araştırması sonucunda Cemil Özlünün müşteriyi bıraktıktan sonra keskin bir virajdan yaklaşık 25 metrelik uçuruma yuvarlandığı ve dere civarına düştüğü belirlendi.
    
     Muhabir: Dilek Özdemir / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kayıp taksici ölü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER