Kaymakam Kılıça Fitnet Teyzeden teşekkür ziyareti

Kaymakam Kılıça Fitnet Teyzeden teşekkür ziyareti


YOZGAT (A.A) - Sorgun Kaymakamlığı tarafından Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Alparslan Türkeş Huzurevine yerleştirilen Fitnet Çiftçi (76) Kaymakam Levent Kılıça teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Kaymakam Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Fitnet Teyzenin ilk başta huzurevine gitmek istemediğini belirterek, ancak kendisini ikna ederek Eylül ayında huzurevine yerleştirdiklerini söyledi.
     Huzurevinde kimsesiz yaşlıların daha hoş vakit geçirdiğini anlatan Kılıç, Fitnet Teyze şimdi çok mutlu. Sıcacık odası ve sıcacık yemekleri bulunuyor. Bazı insanların huzurevinde yaşlıları dövüyorlar, onlara gerekli ilgiyi göstermiyorlar gibi sözler gerçeği yansıtmıyor. Fitnet Teyze huzurevine gittiği için çok mutlu. Bizler de elimizden geldiği kadar yaşlılarımıza yardım etmeye çalışıyoruz dedi.
     Fitnet Çiftçi ise huzurevi hayatından son derece memnun olduğunu dile getirerek Keşke daha önce huzurevine yerleşseydim. Şimdi çok rahatım. Yemeğim pişiyor. Temizliğim yapılıyor. Çamaşırım yıkanıyor. Çayım, kahvem önümde. Bir insan daha ne isteyebilir. Allah onlardan ve bizleri oraya yerleştirenlerden çok razı olsun. Ben buraya ramazan ayından iki gün önce geldim. Terk edip gittiğim evimin önünden bile geçmedim. O perişan günlerimi bir daha hatırlamak bile istemiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kaymakam Kılıça Fitnet Teyzeden teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER