Kaymakam Yıldız ile protokol üyelerinden yurt

Kaymakam Yıldız ile protokol üyelerinden yurt ziyareti


SAMSUN (A.A) - Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ile protokol üyeleri 225 öğrencinin kaldığı Yurktur Çarşamba Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.
     Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Tiftik, Adalet Meslek Yüksekokulu Genel Sekreteri Hasan Ergin ile birlikte Yurt Müdürü Arslan Şekerci ile yurdu gezerek bilgi aldı.
     Yemekhanede öğrencilerle yemek yiyen Yıldız ile beraberindekiler, öğrecilerle sohbet etti.
     Yurt ortamının son derece sağlıklı olduğunu dile getiren Kaymakam Yıldız, Çarşamba ilçesinde Yurtkur tarafından açılan ilk yurt olma özelliğine sahip olan yurdumuz 2011/2012 öğretim döneminde hizmete açıldı ve aldığımız bilgiye göre yurtta çeşitli şehirlerden gelen 225 üniversite öğrencisi kalıyor. Yurt ortamı son derece güvenli ve sağlıklıdır. Bu yurdumuzda da öğrencilerimizin güvenliğine ve sağlığına son derece dikkat ediliyor dedi.
     Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise şu ifadelerde bulundu:
     Meslek yüksekokulu ile başlayan üniversiteleşme yolculuğumuz Adalet Meslek Yükseokulu, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü içinde yer alan Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve yeni açılacak olan fakültelerle devam edecek. Amacımız Çarşambaya Yeşilırmak Üniversitesini kazandırmak. İlçemize öğrenim görmeye gelen öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kaymakam Yıldız ile protokol üyelerinden yurt Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER